Ik ben gedreven en uiterst precies

Bent u op zoek naar de ideale schilder voor al uw schilderwerk? Schildersbedrijf Offerein kan u hierbij helpen. Ik ben onder andere gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, glasweefselbehang en houtrot renovatie.

U wilt uw huis of bedrijfspand laten schilderen, maar u wilt wel een schilder die verstand heeft van zijn vak. Want laten wij eerlijk zijn, schilderwerk komt uiterst precies. Door mijn jarenlange ervaring kan ik u hierbij helpen.

 

Ik verzorg binnen- en buitenschilderwerk, houtrot renovatie, glasweefselbehang en meer. Daarnaast werk ik indien gewenst met verf op milieuvriendelijke basis. Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u al een goede indruk gekregen van mijn referenties, neem dan snel contact met mij op.

 

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk heeft als voornaamste doel de conservering van de ondergrond. Zeker in ons koude landje met vele weersinvloeden is het van groot belang om tijdig en goed onderhoud te verrichten.

Vaak wordt er te lang gewacht met noodzakelijk onderhoud en zodra de gebreken aan het licht komen is het vaak te laat. Hierdoor moeten er meer werkzaamheden worden verricht, vaak moeten er duurdere producten worden gebruikt en zal er houtrot gesaneerd moeten worden.

Uiteraard mag men bij buitenschilderwerk nooit de estetische aspecten uit het oog verliezen, naast bescherming is verfraaiing namelijk een belangrijk doel van buitenschilderwerk. Ik geef daarom, indien gewenst, een uitgebreid kleuradvies.

  Buitenschilderwerk
 
Binnenschilderwerk  

Binnenschilderwerk

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, nog meer dan bij buiten, de uitstraling een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen het woongenot flink verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Op basis van mijn werkervaring geef ik een deskundig kleuradvies en praktisch iedere kleur kan worden samengesteld.

Het afwerkingsniveau van mijn schilderswerk is daarnaast zeer hoog. Ik doe het liever in een keer goed dan te snel.

 

Houtrot renovatie

Hout is een natuurlijk product en daardoor werkt het materiaal. Maar erger wordt het als er houtrot ontstaat. Vooral kozijnen hebben hier veel last van. Door het klimaat in Nederland, zoals warm en koud weer, regen of zon heeft uw kozijn veel te verduren. Hierbij spelen de kitnaden langs het glas zowel binnen als buiten een grote rol. Zijn deze in slechte staat, dan kan er vocht het kozijn in trekken. Dan ontstaat  de kans dat uw kozijn aangetast raakt en begint te rotten. Daarom is het van belang houtrot tegen te gaan.

Wanneer er houtrot gesaneerd moet worden worden de rotte delen zo goed mogelijk verwijderd. Daarna wordt de holte opgevuld met een 2 componenten epoxy hars. Hierdoor ontstaat een glad geheel en kan uw kozijn er weer jaren tegenaan.

Als het probleem zo groot is dat epoxyhars niet afdoende is, worden er complete stukken vervangen. Dit is in veel gevallen de meest voordelige oplossing. Het vervangen van een compleet kozijn kan dan nog even uitgesteld worden.

 
 
Vloercoating  

Vloercoating

Naast het schilderwerk, kunt u bij mij ook terecht voor vloercoating. Vloercoating wordt door een roller aangebracht en komt erg precies. De laag mag namelijk niet te dun of te dik aangebracht te worden. Vloercoatings worden vooral aangebracht in garages, werkplaatsen, bijkeukens en hobbyruimtes. 

Een met vloercoating afgewerkte vloer is makelijk te reinigen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een gewone betonvloer, die ook na vele bezembeurten nog zal blijven stuiven.

Vloercoating is, afhankelijk van de toepassing, in vele kwaliteiten en kleuren beschikbaar. Ik zal u uiteraard voorzien van een goed advies.

 

Glasvezel

Glasvezel kent enkele grote voordelen. Het is sterk, brandvertragend, kan in elke gewenste kleuren overgeschilderd worden. Daarnaast is het stootvast en geluidsdempend. Doordat de vezels op een bepaalde manier geperst en geweven zijn, zijn er bepaalde patronen te zien. Glasvezelbehang is dus in verschillende patronen te leverbaar, zoals; visgraat, zigzag, een ruit of een weefstructuur.

Glasvezelbehang is enigzins vergevend, maar het beste resultaat wordt natuurlijk bereikt op een gladde, nette muur. Ik kan uw wand dan snel en nauwkeurig voorzien van deze bekleding.

  Glasvezel
 
 

Beglazing

Ook voor glaswerkzaamheden kunt u bij mij terecht. Voor het plaatsen van glas, herstellen van glasschade of aanbrengen van isolatie- , zonwerend- of veiligheidsglas bezit ik de juiste kennis en ervaring. Ik kan u dus een compleet pakket diensten leveren.

Als het gaat om enkel glas of diverse soorten isolerende beglazing, ik heb voor uw situatie de juiste oplossing. Nieuw geplaatst glas wordt standaard wind en waterdicht afgekit. Indien gewenst kan ik uw kozijn ook meteen een schilderbeurt geven.